Krea-dage

I løbet af foråret vil vi i Dalum Kirke byde alle børnefamilier velkommen til KREA-DAGE.

Det foregår 4 lørdage i Dalum Kirkes Anneks kl. 10.30-12.30. Her vil kk-medarbejder Tine Antonsen stå for en kreativ aktivitet.

Vi vil vi i fællesskab udfolde os med farver, papir, musik, trylleri og meget andet. Hver lørdag har et tema.

Alle kan komme og være med, dog er det forskelligt hvilken aldersgruppe aktiviteten egner sig bedst til.

Vi byder på en lille forfriskning.

Man kan komme en gang eller flere gange.

Datoer i foråret:

lørdag d. 26. januar kl. 10.30: Tegn og mal

lørdag d. 9. marts kl. 10.30: Trylleri og magi

lørdag d.13. april kl. 10.30: klip og klister, påskepynt

lørdag d. 25. maj kl. 10.30: Musik, sang og rytmer

Tilmeld jer gerne til Tine Antonsen

takirkeogkultur@gmail.com

Telefon: 30 68 30 66

Traditionen tro inviteres børnehaver, vuggestuer, dagplejere og dagplejebørn i Dalum sogn til julegudstjeneste i december måned. I år er det d. 5. december, d. 6. december og d. 7. december. Gudstjenesten fredag d. 7. december er også for barslende/hjemmegående forældre m. børn.

20dec kl. 09:30

Tingløkkeskolens Juleafslutning