Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Orgelkoncert med Tina Christiansen

Dato
Torsdag d. 24. august 2023, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Sted
Dalum Kirke, Dalumvej 114, 5250 Odense SV
Pris
50 kr.

Kirkens renovering nærmer sig med hastige skridt nu, hvor sommeren så småt går på hæld. Vi glæder os til at få vores gamle kirke under kærlig behandling, men det betyder også, at vi må undvære kirkens rum og ikke mindst vores orgel i en længere periode. Derfor finder vi det meget passende at holde en ”orgelafskeds-koncert”, så vi kan få sagt farvel og på gensyn til kirkens skønne Marcussen orgel.

Vi har fundet en orgelvirtuos som er den helt rette til denne opgave, nemlig Tina Christiansen.

Tina Christiansen er en særdeles aktiv koncertorganist med en omfattende international karriere som solist, kammermusiker og akkompagnatør.  

Hun er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium hos professor Ulrik Spang-Hanssen med højeste karakter ved Kandidateksamen i 2011. Efter endt Kandidateksamen blev hun med topkarakter optaget i Solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium, hvorfra hun debuterede i 2013.

Tina har spillet talrige koncerter i hele Danmark samt mere end 70 koncerter over store dele af Europa. Hun har optrådt som orgelsolist ved koncerter med Odense Symfoniorkester og Prinsens Musikkorps, deltaget i og vundet flere konkurrencer i ind - og udland. Tinas repertoire er stort og spænder over mange århundreder, og vi glæder os til at høre hende brilliere på orglet i Dalum Kirke.

Tina har siden 2015 været ansat som organist ved Ansgars Kirke i Odense, og hun er initiativtager til og kunstnerisk leder af Odense Internationale Orgelfestival, som finder sted for tredje gang i efteråret 2023.