Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Torsdagsmøde: Dalum og Fruens Bøge i romanens tegn -en formiddag med Odense som gerningssted v. forfatter og historiker Thomas Kaarsted

Dato
Torsdag d. 8. oktober 2020, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Pris
40 kr.

UDSOLGT!

Dalum og Fruens Bøge i romanens tegn – en formiddag med Odense som gerningssted

Ved Thomas Kaarsted, forfatter og historiker, Odense

Billetter koster 40 kr. (gebyr/vand/chokolade). Billetsalg: Tirsdage og fredage kl. 12-14 (begynder fredag d. 25. sep)

Billetter skal købes på forhånd (ved fysisk fremmøde) på anneks-kontoret ved Dalum Kirke, Dalumvej 112b, 5250 Odense SV. Billetter kan ikke refunderes.

 

Skal Dalum og Fruens Bøge have en plads i kriminallitteraturen? Hvordan er det som spændingsforfatter og gammel Odense dreng at bruge barndommens kvarter som ramme? Må man blande opdigtede og rigtige forbrydelser sammen? Og hvad kan det gamle og nye Odense i kriminalromaner? Hør gamle historier og få en snak med Thomas Kaarsted om hans roman ”Steder tiden har glemt.” Romanen foregår blandt andet i Fruens Bøge Skov, det forhenværende Fyns Tivoli, den nedlagte Imperial Bio på Dalumvej og en masse nutidige steder.

Thomas Kaarsted (f. 1968 og vokset op i Dalum) udgav i forsommeren 2020 sin debutroman. Det er en kriminalroman som foregår i Odense og tager afsæt i forfatterens egen opvækst i, hvad han kalder ”Det gamle Odense”.

 

Arrangementet er et samarbejde mellem Dalum Kirke og Dalum-Hjallese Lokalhistoriske Forening og Arkiv