Begivenheden har allerede fundet sted.

Johann Sebastian Bachs Johannespassion "i nye klæder"

Søndag d. 17. oktober 2021, Kl. 16:00 til kl. 18:00
100 kr.

Johannespassionen for soli, kor og orkester opføres af Vokalensemblet Fyen, der består af 12 professionelle sangere. Alle sangere agerer ensemble-sangere såvel som solister, og det hele understøttes af et veloplagt orkester. De kendte recitativer vil blive oplæst i en dansk oversættelse, og dermed binde de skønne kor, flotte arier og velkendte koraler sammen i et påskedrama der står som et sandt musikalsk overflødighedshorn.

Oplæser: Nis Bank-Mikkelsen

Vokalensemblet Fyen blev etableret tilbage i 2017, med ønsket om et professionelt arbejdende ensemble på Fyn. Alle sangere og musikere er uddannet eller bosiddende på Fyn. Tidligere opførelser kan nævnes: Händels Messias, Mozarts Requiem, Rossinis Petite Messe Solonelle, Faurés Requiem m.fl.

Solister: Kristine Becker Lund, Tessa Kiilsholm, Simone Rønn, Kristoffer Emil Appel, Tomas Medici, David Kragh Danving, Rasmus Tofte Hansen under ledelse af Susanne Krog Thesbjerg.

Entré: 100 kr.