Konfirmationsdatoer

Her kan du læse konfirmationsdatoerne i Dalum kirke for de kommende år:

7.A og 7.B konfirmeres søndagen før Bededag, d. 12. maj 2019

7.C og 7.D konfirmeres søndagen efter Bededag, d. 19. maj 2019

7.A og 7.B konfirmeres søndagen før Bededag d. 3. maj

7.C og 7.D konfirmeres søndagen efter Bededag d. 10. maj

7.A og 7.B: Konfirmation søndagen før Bededag d. 25. april

7.C og 7.D: Konfirmation søndagen efter Bededag d. 2. maj

7.A og 7.B: Konfirmation søndagen før Bededag d. 8. maj

7.C og 7.D: Konfirmation søndagen efter Bededag d. 15. maj

Elever fra andre skoler end Tingløkkeskolen, som ønsker at blive konfirmeret i Dalum kirke, og som bor i Dalum sogn, kan henvende sig til den præst, de ønsker at gå til konfirmationsforberedelse hos.

Konfirmander 2017

Årets tre konfirmandhold i Dalum Kirke fik den sidste dag spændende besøg af en af Danmarks førende ungdomsforfattere Josefine Ottesen, som bor i Svendborg.
Josefine Ottesen fortalte i et par timer om sit forfatterskab, som efterhånde tæller 100 ungdomsbøger. For konfirmanderne genfortalte hun den spændende betretning om Helgi Daner. Der var meget stor spørgelyst fra de unge til Josefine Ottesen. Konfirmanderne konfirmeres de første søndage i maj.
Heldagstur rundt i Odense Centrum
I januar 2018 så konfirmanderne TeaterWunderbars forestilling "Hvad tror du selv?" om ungdom, tro og andre store spørgsmål.