Babysalmesang

Babyer

 

Babysalmesang er for babyer i alderen 2-12 måneder og deres mødre/fædre. Det er en ugentlig glædes- og hyggestund, når forældre og babyer samles for at synge, danse og lave fingerlege i kirken.

Babysalmesang er blevet uhyre populært overalt i landet – og ikke uden grund. Babysalmesang er nemlig godt for både babyerne og deres forældre. Sangen er hjertets sprog og når forældre synger for deres børn, mærker de små så tydeligt forældrenes kærlighed og varme. Samtidig vækkes børnenes sanser gennem sang. De bliver årvågne og lærer at lytte og koncentrere sig. Samtidig er sang, tale, rim og remser første skridt i børnenes talemæssige udvikling.

Babysalmesangen rummer også et andet vigtigt element. Nemlig en rolig stund midt i en travl hverdag. Derfor mødes vi til salmesang i kirkerummet, for dette rum, indgyder fred, ro og eftertænksomhed.

Derfor fastholder vi også at synge salmer! Både fordi salmerne hører til i en kirkelig sammenhæng, og fordi salmerne har et vigtigt budskab at give videre. Forældrerollen rummer jo både glæde og bekymring, og i salmeteksterne kan man finde svar på nogle af de tanker, man tumler med som mor eller far.

Babysalmesangen finder sted i Dalum kirkes Anneks kl. 9.30-10.15 onsdag formiddage:

2024

I: Uge 3,4,5,6,8,9 og 10 2024

II: Uge 21,22,23,24,25 og 26 2024

Det varer ca. 45 minutter hver gang. Bagefter er der tid til at made og pusle børnene, mens de voksne nyder en kop kaffe/te.

Babysalmesangen ledes af musikpædagog Rikke Petersen og det koster 100 kroner at deltage i hele forløbet. Der betales første gang. MobilePay 63 48 33.

Af praktiske grunde kan der maksimalt være 14 børn på hvert hold. Vi beder derfor om tilmelding her nedenfor.

Tilmelding uge 3-10 (minus uge 7) 2024 Tilmelding uge 21-26 2024

Ovenstående artikel er fra Folkekirken på Fyn 2023 - Kirkens mange sprog
af Marianne Hyrlov, Fyens Stift

   Babysalmesang