Privatlivspolitik

I Dalum Sogn samler og gemmer vi oplysninger om vores brugere. Det sker, når du tilmelder dig et arrangement i kirken via en formular på vores hjemmeside eller tilmelder dig nyhedsbrevet.

Dine data bruges til eventuelt ved en senere lejlighed at kontakte dig med informationer om tilbud og arrangementer i kirken. De informationer, vi gemmer, vil typisk være: Navn, adresse, telefonnummer og email-adresse. Ved tilmelding til konfirmation beder vi om CPR-nr., samt ved handlinger i kirken (vielse, dåb, bisættelse og begravelse,osv.). Disse oplysninger bliver indtastet i et sikkert system. Vi deler ikke informationerne med trediepart.

Du vil altid ved tilmelding blive bedt om dit samtykke til, at vi gemmer dine oplysninger.

Du vil altid ved henvendelse kunne få oplyst, hvilke informationer vi gemmer om dig, ligesom du altid vil kunne trække dit samtykke tilbage.

Privatlivspolitik

DALUM SOGNS PERSONDATAPOLITIK BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Af Dalum privatlivspolitik fremgår det hvilke personoplysninger vi indsamler, hvorfor de indsamles og i hvor lang tid de opbevares. Ligeledes kan du i privatlivspolitikken læse mere om dine rettigheder, hvordan du gør indsigelse eller hvordan du søger indsigt i dine personoplysninger. Dalum Sogn behandler persondata i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen, som kræver at personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

FORMÅL FOR INDSAMLING OG BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger er alle slags data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om det vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Indsamling af personoplysninger i Dalum Sogn sker kun efter personligt samtykke, som skal afgives for eksempel ved tilmelding til sognets aktiviteter eller til nyhedsbreve. Oplysningerne bruges ikke til andre formål, med mindre der er givet samtykke til det.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger i det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og kirkelige handling så vi kan levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller tilmelding til en kirkelig handling.

Ved tilmelding til en kirkelig handling giver du samtykke til, at dine personoplysninger bliver behandlet af de dataansvarlige, og at oplysningerne kan videregives til præsterne i det sogn du ønsker den kirkelige handling.

DALUM SOGNS DATAANSVARLIGE

Den dataansvarlige er Dalum Sogns Menighedsråd, Dalumvej 112b, 5250 Odense SV. Den dataansvarlige er ansvarlig for at personoplysninger behandles og opbevares på forsvarlig vis.

AFTALER MED DATABEHANDLERE

Dalum har databehandleraftaler med følgende virksomheder, der professionelt og i henhold til Databeskyttelsesforordningen behandler og opbevarer personlige oplysninger på Dalum Sogns vegne:

Church Desk (vedrørende hjemmeside, kalender, nyhedsbreve og tilmeldingssystem)

For at se ChurchDesk’s privatlivspolitik herunder cookies på vores hjemmeside klik her

SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

ADGANG TIL OPLYSNINGER, INDSIGT OG KLAGER

Dalum Sogn er ansvarlig for behandlingen af persondata. Du kan altid ændre i dine oplysninger eller framelde dig vores nyhedsbrev eller anden kommunikationsformer f.eks. invitationer til vores arrangementer.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig samt hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på dalum.sogn@km.dk.

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: dalum.sogn@km.dk

Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

ÆNDRINGER TIL DENNE SKRIVELSE

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Senest opdateret 08.06.2022